Nu dai 2 bani pe el daca il vezi la metrou! Batranelul poarta un tatuaj FASCINANT! Ce inseamna semnul aparent banal

Rank: 0.00 din 0 voturi
Marime text : 1 2 3
 (0 comentarii)
19 Februarie 2012, 13:08
<span style="color: rgb(34, 34, 34); ">Nu dai 2 bani pe el daca il vezi la metrou!&nbsp;</span><span style="color: rgb(255, 0, 0); ">Batranelul poarta un tatuaj FASCINANT!</span><span style="color: rgb(34, 34, 34); ">&nbsp;Ce inseamna semnul aparent banal

Un tatuaj cat 1000 de cuvinte! Vezi ce inseamna semnul de pe piept si cine are voie sa il poarte!

 Batranelul din imagine este un razboinic Khiamniungen Naga, din Myanmar - India.

Acesta poarta tatuaje ce spun totul despre viata sa.

Semnele de pe brate si piept (in partea de sus) imita blana tigrului, animal venerat in India, simbol al razboinicilor din diferite triburi, insa fascinant este tatuajul de pe piept.

Acesta simbolizeaza faptul ca cel care il poarta este un razboinic vanator de succes (de oameni) dar mai ales faptul ca se misca la fel ca un tigru atunci cand lupta cu alti razboinici din triburi dusmane.

"In cultura indiana simbolistica si spiritualismul sunt la loc de cinste, iar batranelul din poza era o adevarata legenda la el in sat. Foarte putini ajung la onoarea de a purta acel tatuaj pe piept, si mult mai putini ajung la varsta lui! Se vede din imagine ca a fost mult mai masiv in tinerete, a purtat multe razboaie", a povestit autorul pozei.

 

COMENTARII*Campuri obligatorii
**Pentru evitarea spamului, comentariile sunt moderate. Acestea vor aparea pe site numai dupa ce vor fi aprobate de catre moderator